fbpx

Kurtturuusun hävittäminen

Kurtturuusun hävittäminen taloyhtiöiden sekä kotitalouksien pihoilta Oulussa & Jyväskylässä

Kurtturuusun hävittäminen

Kurtturuusu on luokiteltu haitalliseksi vieraslajiksi ja sen kasvatuksesta tulee kiellettyä 1.6.2022.

Kasvatuksella ei tarkoiteta pelkästään aktiivista kasvattamista, vaan myös esimerkiksi sitä, että ruusu passiivisesti kasvaa taloyhtiön piha-alueella.

Kurtturuusun hävittäminen – miten?

Hävitämme kurtturuusun kaivamalla sen juurineen maasta pienkaivinkoneella. Tämä on yleisin ja helpoin keino päästä eroon kurtturuususta. Kurtturuusun kaivamisen jälkeen kertynyt jäte kierrätetään ja hävitetään asianmukaisesti Puskamestareiden toimesta. Työn jälkeen ruusupensaiden jättämät aukot maassa paikataan uudella nurmikkomullalla tai muulla asiakkaan haluamallaan tavalla.

Kurtturuusun hävittämisen hinta

Hinnoitteluun vaikuttaa pensaiden lukumäärä, ikä, koko, kasvupaikka, sekä valittu menetelmä jolla lajike hävitetään pihamaalta. Kysy tarjous työstä tästä!

Palvelua kotitalouksille ja taloyhtiöille

Tarjoamme kurtturuusun hävittämistä palveluna sekä kotitalouksille että taloyhtiöille. Palvelemme Oulun ja Jyväskylän alueilla. Muista, että yksityisenä asiakkaana saat työstä kotitalousvähennyksen -60%. Lue lisää tämän sivun alaosasta.

Asiakkaiden kokemuksia

Reipas, kohtelias ja iloinen asenne tekivät yhteistyötä miellyttävän! Siksi otan yhteyttä uudelleenkin, kun teidän toimialanne töitä ilmenee kiinteistöllämme.

Työ tehtiin sovittuun aikaan, sovitulla hinnalla, nopeasti ja siististi. Lopputulos oli hyvä. Tervetuloa myöskin ensi kesänä!

Kiitokset vielä, erittäin tyytyväisiä tehokkaaseen työhönne haastavan vanhan orapihlaja-aidan leikkuussa. Olemme suositelleet teitä jo eteenpäin ja toivottavasti saamme ensi kesänä teidät uudelleen töihin!

Varmistamme kuluttaja-arvosteluiden oikeellisuuden 1.1.2023 voimaan tulleen lakimuutoksen edellyttämällä tavalla. Lue lisää.

hinnasto

Kurtturuusun hävittäminen ja muut suuremmat pihatyöt hinnoitellaan etukäteen sovittavan urakkahinnan mukaisesti.

⇒ Kurtturuusun poiston hinnoitteluun vaikuttaa ruusupensaiden lukumäärä, ikä, koko, kasvupaikka, sekä valittu menetelmä jolla lajike hävitetään. Tämän vuoksi suosittelemme pyytämään kiinteähintaisen tarjouksen.

Pyydä kiinteähintainen tarjous!

Matkakustannukset lisätään laskuun hinnaston mukaisesti. Katso hinnasto tästä.

Ota yhteyttä, niin katsotaan sinun pihalle sopiva palvelukokonaisuus.

Muistathan, että saat työn hinnasta kotitalousvähennyksen!

Kotitalousvähennys

Saat kotitalousvähennyksen kaikista tekemistämme pihatöistä. Kotitalousvähennyksen saa vain työn osuudesta. Et saa kotitalousvähennystä esimerkiksi tarvikkeista tai matkakuluista. Erittelemme sinulle laskulle työn osuuden, jonka jälkeen voit hakea kotitalusvähennystä.

Työ tulee suorittaa omassa kodissa, vapaa-ajan asunnossa, tai vanhempien tai isovanhempien asunnossa. Asuntoa ei tarvitse omistaa – asuminen riittää.

Vuonna 2022 vähennystä voi suorittaa 60 prosenttia arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Henkilökohtaisen omavastuun osuus on 100 euroa ja enimmäismäärä on 3500 euroa.

Esimerkki: Työn osuus laskussa on 1000€. Kotitalousvähennys saadaan laskukaavalla [(1000€ * 0,60)-100€]. Eli saat kotitalousvähennystä yhteensä 500, mikä huomioidaan ansio- ja pääomatulojen verotuksessa.

Lue lisää täältä tai tee kotitalousvähennys tästä.

Miksi valita meidät?

asiakaslupaus

Helpointa, nuorekkainta ja asiakasystävällisintä pihanhoitopalvelua.

Piha kerralla kuntoon

Kuuntelemme asiakkaan toiveita ja rakennamme yhdessä lopputuloksen, johon olemme tyytyväisiä.

Nuori yrittäjyys

Ostamalla Puskamestareiden palveluita, tuet nuorta suomalaista yrittäjyyttä.

Kurtturuusun hävittäminen – kuinka tilaan?

1. Ota yhteyttä. löydät yhteystiedot alta

u

2. kerro millaista apua tarvitset

3. Sovi kartoituskäynti