fbpx

Terassin öljyäminen

Terassin öljyäminen oikeaoppisesti pidentää terassin käyttöikää

Terassin öljyäminen Oulussa & Jyväskylässä

Miksi terassin öljyäminen on tärkeää?

Terassin öljyäminen pitää sen hyvässä kunnossa ja voi pidentää sen käyttöikää jopa vuosia. Terassialue on meille usein erittäin tärkeä ja kovassa käytössä oleva alue pihamaalla. Terassin käytön myötä sen pinnat kuluvat ja keräävät roskia ja likaa, jotka voivat heikentää sen kuntoa.

Milloin terassin öljyäminen kannattaa tehdä?

Yleissääntönä voidaan pitää, että terassin öljyäminen tulisi tehdä vuosi pari sen jälkeen, kun se on rakennettu. Sen jälkeen öljyäminen kannattaa tehdä noin parin vuoden välein.

Palvelua kotitalouksille ja taloyhtiöille

Tarjoamme terassin öljyämistä sekä taloyhtiöille että yksityisille kotitalouksille. Asiakkainamme ovat yhä enenevissä määrin rivitaloyhtiöt, jotka tilaavat kaikkien piha-alueiden terassien öljyämisen. Se on helppo tapa saada jokaisen asukkaan terassit huollettua samalla kertaa. Ennen työn aloittamista sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa terassiöljyn sävystä ja työn ajankohdasta.

Palvelemme Oulun ja Jyväskylän alueilla.

Lue lisää blogistamme:

Terassin öljyäminen – Näillä ohjeilla onnistut varmasti!

Asiakkaiden kokemuksia

Reipas, kohtelias ja iloinen asenne tekivät yhteistyötä miellyttävän! Siksi otan yhteyttä uudelleenkin, kun teidän toimialanne töitä ilmenee kiinteistöllämme.

Työ tehtiin sovittuun aikaan, sovitulla hinnalla, nopeasti ja siististi. Lopputulos oli hyvä. Tervetuloa myöskin ensi kesänä!

Kiitokset vielä, erittäin tyytyväisiä tehokkaaseen työhönne haastavan vanhan orapihlaja-aidan leikkuussa. Olemme suositelleet teitä jo eteenpäin ja toivottavasti saamme ensi kesänä teidät uudelleen töihin!

Varmistamme kuluttaja-arvosteluiden oikeellisuuden 1.1.2023 voimaan tulleen lakimuutoksen edellyttämällä tavalla. Lue lisää.

hinnasto

Laskutamme terassin öljyämisen sen pinta-alaan perustuvalla hinnalla. Näin ollen varmistut, että maksat vain siitä, mistä kuuluukin.

Työn hinta 13,00€/m2 (sis. alv). Terassiöljy laskutetaan materiaalina erikseen.

Saatavilla myös terassin pesu ja hionta. Kysy lisää!

Esimerkki: 15 m2 kokoisen terassin öljyämisen hinta on 195,00€ (15m2 * 13€/m2). Tämän lisäksi hintaan lisätään terassiöljyn ostohinta + yleiskulu 12%. Koko terassin öljyämisen hinta kaikkineen noin 245,00€ (sis. alv).

Muista, että saat työn osuudesta kotitalousvähennyksen -60%!

Suuremmissa kokonaisuuksissa pyydä kiinteähintainen tarjous!

Hinta sisältää työn, henkilökulut, vakuutukset, laadunvarmistamisen ja asiakasyhteydet, joten laskuusi ei lisätä mitään yllättäviä käsittelykuluja tai muita maksuja. 

Matkakustannukset lisätään laskuun hinnaston mukaisesti. Katso hinnasto tästä.

Kotitalousvähennys

Saat kotitalousvähennyksen kaikista tekemistämme pihatöistä. Kotitalousvähennyksen saa vain työn osuudesta. Et saa kotitalousvähennystä esimerkiksi tarvikkeista tai matkakuluista. Erittelemme sinulle laskulle työn osuuden, jonka jälkeen voit hakea kotitalusvähennystä.

Työ tulee suorittaa omassa kodissa, vapaa-ajan asunnossa, tai vanhempien tai isovanhempien asunnossa. Asuntoa ei tarvitse omistaa – asuminen riittää.

Vuonna 2022 vähennystä voi suorittaa 60 prosenttia arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Henkilökohtaisen omavastuun osuus on 100 euroa ja enimmäismäärä on 3500 euroa.

Esimerkki: Työn osuus laskussa on 1000€. Kotitalousvähennys saadaan laskukaavalla [(1000€ * 0,60)-100€]. Eli saat kotitalousvähennystä yhteensä 500, mikä huomioidaan ansio- ja pääomatulojen verotuksessa.

Lue lisää täältä tai tee kotitalousvähennys tästä.

Miksi valita meidät?

asiakaslupaus

Helpointa, nuorekkainta ja asiakasystävällisintä pihanhoitopalvelua.

Piha kerralla kuntoon

Kuuntelemme asiakkaan toiveita ja rakennamme yhdessä lopputuloksen, johon olemme tyytyväisiä.

Nuori yrittäjyys

Ostamalla Puskamestareiden palveluita, tuet nuorta suomalaista yrittäjyyttä.

Kuinka tilaan terassin öljyämisen?

1. Ota yhteyttä. löydät yhteystiedot alta

u

2. kerro millaista apua tarvitset

3. Sovi kartoituskäynti tai päivä jolloin työ suoritetaan