fbpx

Pihan hoitosopimus

Hoitosopimukset taloyhtiöille ja kotitalouksille!

Pihan hoitosopimus

Piha- ja viheralueet vaativat jatkuvaa kunnostusta ja huolenpitoa, jotta ne säilyvät kunnossa. Jos haluat jättää vapaa-aikaa itsellesi, ota yhteyttä ja valitse hoitosopimus. Yhteydenotto ja kartoituskäynti ei sido sinua tilaamaan.

Taloyhtiöt voivat ulkoistaa pihanhoitonsa osittain tai kokonaan. On kuitenkin yleistä, että taloyhtiöiden kanssa tehdään yksi- tai monivuotinen sopimus pihanhoidosta, mikä helpottaa ennakointia pihanhoidon suhteen.

Myös kotitalouksille hoitosopimus on oiva valinta, sillä se vähentää pihanhoitoon liittyvää stressiä ja tuo aikaa arkeen.

Jokaiselle yksilöity oma pihan hoitosopimus

Suunnittelemme palvelun pihasi tarpeiden mukaan. Sovimme yhdessä asiakkaan kanssa, mitkä työt toistuvat sopimuskauden aikana ja mitkä työt tehdään kertaluontoisena. Sopimus laaditaan haluamallesi ajanjaksolle esim. toukokuu – lokakuu. Hoitosopimus takaa stressittömän arjen, eikä sinun tarvitse enää huolehtia pihan siisteydestä.

Palvelua kotitalouksille ja taloyhtiöille

Tarjoamme pihojen hoitosopimuksia sekä taloyhtiö- että kuluttaja-asiakkaille. Asiakkaina ovat myös kunnat ja yritykset. Hoitosopimukset ovat saatavilla sekä Oulun että Jyväskylän alueilla.

Esimerkkejä hoitosopimukseen kuuluvista töistä:

 Haravointityöt keväällä ja syksyllä

 Pensaiden ja pensasaitojen leikkaus

 Kevät- ja syyslannoitus ja kalkitus

 Rikkakasvien kitkeminen istutusaltaista

 Istutusaltaiden siistintä

 Kivituhkakäytävien siistintä

 Nurmialueiden leikkaus- ja hoitotyöt

 Talvi- ja kevätsuojaukset kasveille

 Kuorikatteiden levitys ja uudet istutukset

 Pihan kunnostus ja ehostus esim. juhlia varten

 Laatoitusten ja kivetysten pesu ja saumaus

 Nurmikon paikkaus talven jäljiltä

Säästä aikaa ja rahaa – valitse pihan hoitosopimus! ✅

Asiakkaiden kokemuksia

Kiitos kun hoiditte pihaani tänä kuumana kesänä. Olen hyvin tyytyväinen työhönne. Kaikki työntekijät, ketä tapasin olivat todella ystävällisiä.

Kiitos jälleen kerran, nopeasti olette tehneet työn ja erinomaista jälkeä, varmasti tulee taas naapureiltakin kiitollinen palaute. Toivottavasti ehditte jälleen ensi kesänä tällekin tontille!

Asiointi sujui nopeasti ja yhteydenottooni vastattiin nopeasti. Työn ajankohdasta sopiminen sujui myös kesän aikana hyvin. Kaikki sovitut työt tehtiin hyvin ja työntekijät olivat hyvin palveluhenkisiä!

Varmistamme kuluttaja-arvosteluiden oikeellisuuden 1.1.2023 voimaan tulleen lakimuutoksen edellyttämällä tavalla. Lue lisää.

👉🏼 Huom! Tarjoamme hoitosopimusasiakkaina olevien taloyhtiöiden asukkaille tuntityönä tehtyä palvelua alennettuun hintaan -10% koskien asukkaiden omilla pihoilla tehtyjä töitä.

hinnasto

Hoitosopimuksen työmäärä ja hinta vahvistetaan yhteistyön alussa tehtävässä sopimuksessa.

Sopimuksen sisältöön vaikuttavat pihan nykyinen kunto, koko sekä pihanhoidon tavoitteet.

Yleinen tuntihinta 50€/h (sis.alv)

⇒ verovähennyksen jälkeen 20€/h*

Tuntihinta sisältää työn, henkilökulut, vakuutukset, laadunvarmistamisen ja asiakasyhteydet, joten laskuusi ei lisätä mitään yllättäviä käsittelykuluja tai muita maksuja. 

* Omavastuuta ei huomioitu

Matkakustannukset lisätään laskuun hinnaston mukaisesti. Katso hinnasto tästä.

Ota yhteyttä, niin laaditaan sinun pihallesi sopiva hoitosopimus.

Muistathan, että mikäli olet kotitalousasiakas, saat työn hinnasta kotitalousvähennyksen -60%!

Kotitalousvähennys

Kotitalousasiakkaana saat kotitalousvähennyksen kaikista tekemistämme pihatöistä. Kotitalousvähennyksen saa vain työn osuudesta. Et saa kotitalousvähennystä esimerkiksi tarvikkeista tai matkakuluista. Erittelemme sinulle laskulle työn osuuden, jonka jälkeen voit hakea kotitalusvähennystä.

Työ tulee suorittaa omassa kodissa, vapaa-ajan asunnossa, tai vanhempien tai isovanhempien asunnossa. Asuntoa ei tarvitse omistaa – asuminen riittää.

Vuonna 2022 vähennystä voi suorittaa 60 prosenttia arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Henkilökohtaisen omavastuun osuus on 100 euroa ja enimmäismäärä on 3500 euroa.

Esimerkki: Työn osuus laskussa on 1000€. Kotitalousvähennys saadaan laskukaavalla [(1000€ * 0,60)-100€]. Eli saat kotitalousvähennystä yhteensä 500, mikä huomioidaan ansio- ja pääomatulojen verotuksessa.

Lue lisää täältä tai tee kotitalousvähennys tästä.

Tietoa yrityksestä

Puskamestarit tarjoaa Oulussa ja Jyväskylässä, sekä niiden lähikunnissa asuville ihmisille palveluita viher- ja piha-alueiden hoitoon liittyvissä tehtävissä.

Asiakkaita kotitaloudet, taloyhtiöt, yritykset sekä julkisyhteisöt. Tekijänä taustalla yrittäjä Joona Takkula. Yritys työllistää kesäsesongin aikana joko suoraan tai välillisesti 5-10 työntekijää.

Asiakastyytyväisyys 9,2/10 (palautekysely 2020).

Palveluihin kuuluu mm. pensasaidan leikkaus, kurtturuusun poisto, terassin huoltotyöt, nurmikon leikkaus, kantojen jyrsintä, pihalaattojen pesu, pihan muutostyöt, sekä mökkitalkkarin palvelut.

Pihan hoitosopimus

Miksi valita meidät?

asiakaslupaus

Helpointa, nuorekkainta ja asiakasystävällisintä pihanhoitopalvelua.

Piha kerralla kuntoon

Kuuntelemme asiakkaan toiveita ja rakennamme yhdessä lopputuloksen, johon olemme tyytyväisiä.

Nuori yrittäjyys

Ostamalla Puskamestareiden palveluita, tuet nuorta suomalaista yrittäjyyttä.

Pihan hoitosopimus – Kuinka tilaan?

1. Ota yhteyttä. löydät yhteystiedot alta

u

2. Sovi päivä kartoituskäynnille

3. Laadi hoitosopimus yhdessä Puskamestareiden kanssa