fbpx

Kantojyrsintä

Kantojyrsintä Jyväskylässä & Oulussa

Kantojyrsintä

Onko pihallasi kantoja, joista haluat päästä eroon? Teemme kantojyrsintää Jyväskylän ja Oulun alueilla.

Miten kantojyrsintä tapahtuu?

Poistamme kannot kantojyrsimellä. Kantojyrsimen avulla kannot saadaan poistettua niin, ettei se jätä jälkiä pihalle, kuten esimerkiksi pienkaivuri saattaisi jättää. Kantojyrsin poistaa kannon noin 5-10 cm maan pinnan alapuolelta, joten maahan ei jää merkkiä siinä olleesta kannosta. Kantojyrsin jauhaa kannon puruksi, jota voidaan hyötykäyttää esimerkiksi puutarhapensaiden juurella estämään rikkaruohojen kasvua.

Kantojyrsinnän hinnoittelu

Laskutamme kantojen poistot samalla tavalla kuin muut palvelut – tuntihinnalla. Voit tutustua hinnastoon alempana. Mikäli kantoja on suurempi määrä tai ne ovat poikkeuksellisen kookkaita, suosittelen pyytämään meiltä kiinteähintaisen tarjouksen työstä. Kantojyrsinnästä veloitetaan lisäksi 85€ (sis. alv 24%) hintainen erikoistyökonelisä.

Palvelua kotitalouksille ja taloyhtiöille

Tarjoamme kantojyrsintää sekä yksityisille kotitalouksille että taloyhtiöille. Asiakkaitamme ovat myös yritykset ja julkisyhteisöt. Tilaa kantojen jyrsintä helposti ja nopeasti!

Jyrsittyjä kantoja

kantojyrsintä

Asiakkaiden kokemuksia

Reipas, kohtelias ja iloinen asenne tekivät yhteistyötä miellyttävän! Siksi otan yhteyttä uudelleenkin, kun teidän toimialanne töitä ilmenee kiinteistöllämme.

Työ tehtiin sovittuun aikaan, sovitulla hinnalla, nopeasti ja siististi. Lopputulos oli hyvä. Tervetuloa myöskin ensi kesänä!

Kiitokset vielä, erittäin tyytyväisiä tehokkaaseen työhönne haastavan vanhan orapihlaja-aidan leikkuussa. Olemme suositelleet teitä jo eteenpäin ja toivottavasti saamme ensi kesänä teidät uudelleen töihin!

Varmistamme kuluttaja-arvosteluiden oikeellisuuden 1.1.2023 voimaan tulleen lakimuutoksen edellyttämällä tavalla. Lue lisää.

hinnasto

Tuntihinta 50€/h (sis.alv)

⇒ verovähennyksen jälkeen 20€/h*

Tuntihinnan lisäksi veloitetaan kertamaksuna erikoistyökonelisä 85€ (sis. alv 24%). Työ tehdään kahdella työntekijälllä.

Voit pyytää kantojen poistosta myös kiinteähintaisen tarjouksen!

Tuntihinta sisältää työn, henkilökulut, vakuutukset, laadunvarmistamisen ja asiakasyhteydet, joten laskuusi ei lisätä mitään yllättäviä käsittelykuluja tai muita maksuja.

* Omavastuuta ei huomioitu

Matkakustannukset lisätään laskuun hinnaston mukaisesti. Katso hinnasto tästä.

Ota yhteyttä, niin katsotaan sinun pihalle sopiva palvelukokonaisuus.

Muistathan, että saat työn hinnasta kotitalousvähennyksen!

Kotitalousvähennys

Saat kotitalousvähennyksen kaikista tekemistämme pihatöistä. Kotitalousvähennyksen saa vain työn osuudesta. Et saa kotitalousvähennystä esimerkiksi tarvikkeista tai matkakuluista. Erittelemme sinulle laskulle työn osuuden, jonka jälkeen voit hakea kotitalusvähennystä.

Työ tulee suorittaa omassa kodissa, vapaa-ajan asunnossa, tai vanhempien tai isovanhempien asunnossa. Asuntoa ei tarvitse omistaa – asuminen riittää.

Vuonna 2022 vähennystä voi suorittaa 60 prosenttia arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Henkilökohtaisen omavastuun osuus on 100 euroa ja enimmäismäärä on 3500 euroa.

Esimerkki: Työn osuus laskussa on 1000€. Kotitalousvähennys saadaan laskukaavalla [(1000€ * 0,60)-100€]. Eli saat kotitalousvähennystä yhteensä 500, mikä huomioidaan ansio- ja pääomatulojen verotuksessa.

Lue lisää täältä tai tee kotitalousvähennys tästä.

Miksi valita meidät?

asiakaslupaus

Helpointa, nuorekkainta ja asiakasystävällisintä pihanhoitopalvelua.

Piha kerralla kuntoon

Kuuntelemme asiakkaan toiveita ja rakennamme yhdessä lopputuloksen, johon olemme tyytyväisiä.

Nuori yrittäjyys

Ostamalla Puskamestareiden palveluita, tuet nuorta suomalaista yrittäjyyttä.

Kuvia töistä

Kantojyrsintä – kuinka tilaan?

1. Ota yhteyttä. löydät yhteystiedot alta

u

2. kerro millaista apua tarvitset

3. Sovi kartoituskäynti tai päivä jolloin työ suoritetaan