fbpx
+358 44 020 4789 [email protected]

Nurmikon leikkaus

Nurmikon leikkaus myös jatkuvana palveluna

Nurmikon leikkaus

Tarvitsetko kertaluontoista tai jatkuvaa apua nurmikon leikkaukseen? Tarjoamme palvelua Jyväskylän alueella. Tilaa meidät apuun nopeasti ja helposti!

Nurmikon leikkaus jatkuvana palveluna

Nurmikon leikkaus on mahdollista tilata jatkuvana palveluna. Tämä tarkoittaa sitä, että sovimme yhdessä asiakkaan kanssa säännölliset ajankohdat, jolloin pihan nurmikko leikataan. Nurmikko kasvaa kesän aikana paljon, mikä tarkoittaa sitä, että sen leikkaus on jatkuvaa työtä. Tyypillisemmin olemme sopineet asiakkaidemme kanssa palvelusta, jolloin asiakkaan pihan nurmikko leikataan noin kolmen viikon välein.

Nurmikon leikkausta kotitalouksille sekä taloyhtiöille

Tarjoamme nurmikon leikkaus palvelua sekä kotitalouksille että taloyhtiöille. Tyypillisemmin taloyhtiöiden kanssa sovitaan jo kevään tai viimeistään alkukesän aikana jatkuvasta palvelusta. Palvelu räätälöidään jokaiselle asiakkaalle erikseen ja sovitaan mm. millä aikavälillä ja minä päivinä nurmikon leikkaus suoritetaan tontilla.

Myös yksittäisten kotitalouksien kohdalla jatkuva palvelu on suositeltavaa, mutta nurmikon leikkaus on mahdollista tilata myös yksittäisenä palveluna. Kysy lisää!

Lue lisää blogistamme:

Kevään pihatyöt – 10 vinkkiä! (sisältää vinkit nurmikon kunnostukseen)

Asiakkaiden kokemuksia

Reipas, kohtelias ja iloinen asenne tekivät yhteistyötä miellyttävän! Siksi otan yhteyttä uudelleenkin, kun teidän toimialanne töitä ilmenee kiinteistöllämme.

Työ tehtiin sovittuun aikaan, sovitulla hinnalla, nopeasti ja siististi. Lopputulos oli hyvä. Tervetuloa myöskin ensi kesänä!

Kiitokset vielä, erittäin tyytyväisiä tehokkaaseen työhönne haastavan vanhan orapihlaja-aidan leikkuussa. Olemme suositelleet teitä jo eteenpäin ja toivottavasti saamme ensi kesänä teidät uudelleen töihin!

hinnasto

Tuntihinta 40€/h (sis.alv)

⇒ verovähennyksen jälkeen 24€/h (sis. alv)

Tuntihinta sisältää työn, henkilökulut, matkakustannukset*, vakuutukset, laadunvarmistamisen ja asiakasyhteydet, joten laskuusi ei lisätä mitään yllättäviä käsittelykuluja tai muita maksuja. 

*Kohteeseen yli 20km/suunta lisätään edestakaiset kilometrikorvaukset 0,44€/km Jyväskylän keskustasta.

Kysy myös tarjous toistuvasta nurmikon leikkauksesta!

Ota yhteyttä, niin katsotaan sinun pihalle sopiva palvelukokonaisuus.

Muistathan, että saat työn hinnasta kotitalousvähennyksen!

Kotitalousvähennys

Saat kotitalousvähennyksen kaikista tekemistämme pihatöistä. Kotitalousvähennyksen saa vain työn osuudesta. Et saa kotitalousvähennystä esimerkiksi tarvikkeista tai matkakuluista. Erittelemme sinulle laskulle työn osuuden, jonka jälkeen voit hakea kotitalusvähennystä.

Työ tulee suorittaa omassa kodissa, vapaa-ajan asunnossa, tai vanhempien tai isovanhempien asunnossa. Asuntoa ei tarvitse omistaa – asuminen riittää.

Vuonna 2021 vähennystä voi suorittaa 40 prosenttia arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Henkilökohtaisen omavastuun osuus on 100 euroa ja enimmäismäärä on 2250 euroa. Puolisot voivat vähentää yhteensä 4500 euroa summan jakautuen pyynnön mukaisesti, mutta tällöin kummaltakin vähennetään omavastuu 100 euroa.

Esimerkki: Työn osuus laskussa on 1000€. Kotitalousvähennys saadaan laskukaavalla [(1000€ * 0,40)-100€]. Eli saat kotitalousvähennystä yhteensä 300, mikä huomioidaan ansio- ja pääomatulojen verotuksessa.

Lue lisää täältä tai tee kotitalousvähennys tästä.

Miksi valita meidät?

asiakaslupaus

Helpointa ja asiakasystävällisintä pihanhoitopalvelua Jyväskylän seudulla.

Piha kerralla kuntoon

Kuuntelemme asiakkaan toiveita ja rakennamme yhdessä lopputuloksen, johon olemme tyytyväisiä.

Nuori yrittäjyys

Ostamalla Puskamestareiden palveluita, tuet nuorta suomalaista yrittäjyyttä.

Kuinka tilaan nurmikon leikkauksen?

1. Ota yhteyttä. löydät yhteystiedot alta

u

2. kerro millaista apua tarvitset

3. Sovi päivä jolloin työ suoritetaan