fbpx

Nurmikon leikkaus

Nurmikon leikkaus kotitalouksille ja taloyhtiöille Oulussa & Jyväskylässä

”Voit tilata joko yksittäisen kertakäynnin tai antaa nurmikon leikkauksen koko kesäksi meidän käsiin. Tärkeintä, että palvelu on asiakkaalle helppo ja vaivaton – ja juuri sellaiseksi se on suunniteltu.”

– Joona, Yrittäjä

Tilaa helppo kuukausipaketti

Voit tilata helpon kuukausipaketin vaikka vain kuukaudeksi. Palvelu räätälöidään joka pihalle sopivaksi!

Nurmikon leikkaus

Tarvitsetko kertaluontoista tai jatkuvaa apua nurmikon leikkaukseen? Tarjoamme palvelua Oulun ja Jyväskylän alueella. Tilaa meidät apuun nopeasti ja helposti!

Nurmikon leikkaus jatkuvana palveluna

Nurmikon leikkaus on mahdollista tilata jatkuvana palveluna. Tämä tarkoittaa sitä, että sovimme yhdessä asiakkaan kanssa säännölliset ajankohdat, jolloin pihan nurmikko leikataan. Nurmikko kasvaa kesän aikana paljon, mikä tarkoittaa sitä, että sen leikkaus on jatkuvaa työtä. Tyypillisesti asiakkaiden kanssa sovitaan palvelusta, jolloin pihan nurmikko leikataan 1-3 viikon välein kesän eri kasvuvaiheissa.

Nurmikon leikkausta kotitalouksille sekä taloyhtiöille

Tarjoamme nurmikon leikkaus palvelua sekä kotitalouksille että taloyhtiöille. Tyypillisemmin taloyhtiöiden kanssa sovitaan jo kevään tai viimeistään alkukesän aikana jatkuvasta palvelusta. Palvelu räätälöidään jokaiselle asiakkaalle erikseen ja sovitaan mm. millä aikavälillä ja minä päivinä nurmikon leikkaus suoritetaan tontilla.

Myös yksittäisten kotitalouksien kohdalla jatkuva palvelu on suositeltavaa, mutta nurmikon leikkaus on mahdollista tilata myös yksittäisenä palveluna. Kysy lisää!

Lue lisää blogistamme:

Kevään pihatyöt – 10 vinkkiä! (sisältää vinkit nurmikon kunnostukseen)

Asiakkaiden kokemuksia

Reipas, kohtelias ja iloinen asenne tekivät yhteistyötä miellyttävän! Siksi otan yhteyttä uudelleenkin, kun teidän toimialanne töitä ilmenee kiinteistöllämme.

Työ tehtiin sovittuun aikaan, sovitulla hinnalla, nopeasti ja siististi. Lopputulos oli hyvä. Tervetuloa myöskin ensi kesänä!

Kiitokset vielä, erittäin tyytyväisiä tehokkaaseen työhönne haastavan vanhan orapihlaja-aidan leikkuussa. Olemme suositelleet teitä jo eteenpäin ja toivottavasti saamme ensi kesänä teidät uudelleen töihin!

Varmistamme kuluttaja-arvosteluiden oikeellisuuden 1.1.2023 voimaan tulleen lakimuutoksen edellyttämällä tavalla. Lue lisää.

Hinnasto yleisesti

Kuukausitilauksella myytävät palvelupaketit on laskettu piha-alueen neliömetrien mukaan.

Hinta sisältää palvelun koko kesäkaudelle (kesä-syyskuu). Tarpeen mukaan palvelu voidaan aloittaa myöhemmin tai lopettaa aikaisemmin.

Palvelu laskutetaan kerran kuukaudessa sähköposti-, paperi- tai verkkolaskulla (As Oy:t).

Yleinen tuntihinta ja lisätyöt 50€/h (sis.alv)

⇒ verovähennyksen jälkeen 20€/h*

* Omavastuuta ei huomioitu

Matkakustannukset lisätään laskuun hinnaston mukaisesti. Katso hinnasto tästä.

Muistathan, että saat työn hinnasta kotitalousvähennyksen!

Kotitalousvähennys

Saat kotitalousvähennyksen kaikista tekemistämme pihatöistä. Kotitalousvähennyksen saa vain työn osuudesta. Et saa kotitalousvähennystä esimerkiksi tarvikkeista tai matkakuluista. Erittelemme sinulle laskulle työn osuuden, jonka jälkeen voit hakea kotitalusvähennystä.

Työ tulee suorittaa omassa kodissa, vapaa-ajan asunnossa, tai vanhempien tai isovanhempien asunnossa. Asuntoa ei tarvitse omistaa – asuminen riittää.

Vuonna 2023 vähennystä voi suorittaa 60 prosenttia arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Henkilökohtaisen omavastuun osuus on 100 euroa ja enimmäismäärä on 3500 euroa.

Esimerkki: Työn osuus laskussa on 1000€. Kotitalousvähennys saadaan laskukaavalla [(1000€ * 0,60)-100€]. Eli saat kotitalousvähennystä yhteensä 500, mikä huomioidaan ansio- ja pääomatulojen verotuksessa.

Lue lisää täältä tai tee kotitalousvähennys tästä.

Miksi valita meidät?

asiakaslupaus

Helpointa, nuorekkainta ja asiakasystävällisintä pihanhoitopalvelua.

Piha kerralla kuntoon

Kuuntelemme asiakkaan toiveita ja rakennamme yhdessä lopputuloksen, johon olemme tyytyväisiä.

Nuori yrittäjyys

Ostamalla Puskamestareiden palveluita, tuet nuorta suomalaista yrittäjyyttä.

Kuvia töistä

Kuinka tilaan nurmikon leikkauksen?

1. Ota yhteyttä. löydät yhteystiedot alta

u

2. kerro millaista apua tarvitset

3. Sovi kartoituskäynti tai päivä jolloin työ suoritetaan