fbpx

Taloyhtiöille

Pihanhoitopalveluita taloyhtiöille ja isännöitsijöille

Taloyhtiön pihanhoito

Tarjoamme piha-alueiden hoitoa taloyhtiöille Oulun ja Jyväskylän seudulla kiinteähintaisella kausisopimuksella. Palvelemme kuitenkin myös yksittäisissä työtehtävissä.

Taloyhtiön pihanhoito voidaan ulkoistaa osittain tai kokonaan

Sopimus taloyhtiöiden kanssa tehdään aina yksilökohtaisesti. Sopimuksen sisältö suunnitellaan sen mukaan, mikä on taloyhtiön pihanhoidon tavoitteet sekä budjetti.

Tarjoamme palvelua sekä pienille että isoille taloyhtiöille.

On kuitenkin yleistä, että taloyhtiöiden kanssa tehdään yksi- tai monivuotinen sopimus pihanhoidosta, mikä helpottaa ennakointia pihanhoidon suhteen. Näin myös pihanhoitoon liittyvät kustannukset ovat helposti ennakoitavissa.

Jokaiselle yksilöity oma pihan hoitosopimus

Taloyhtiön pihanhoito suunnitellaan pihan tarpeiden mukaan. Sovimme yhdessä asiakkaan kanssa, mitkä työt toistuvat sopimuskauden aikana ja mitkä työt tehdään kertaluontoisena. Sopimus laaditaan haluamallesi ajanjaksolle esim. toukokuu – lokakuu.

Säännöllinen pihanhoito nostaa kiinteistön arvoa, minkä lisäksi se pitää piha-alueen elinvoimaisena ja näyttävänä. Palvelemme taloyhtiöitä myös yksittäisissä työtehtävissä.

Hoitotyöt tehdään tilatussa kohteessa suunnitelman mukaisilla tuntimäärillä. Laskutuksen yhteydessä raportoimme tehdyt työt päivämäärien mukaan, jotta asiakkaana näet mihin aika on käytetty ja mistä taloyhtiö asiakkaana maksaa.

Tarjoukset kannattaa pyytää ajoissa

Taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijän on syytä ennakoida pihanhoidon tarpeet ja pyytää tarjous ajoissa.

Yleensä hallituksella ja isännöitsijällä on lupa tehdä pihanhoitoon liittyviä päätöksiä itsekin, mutta on hyvä pyytää tarjous mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jotta se ehditään tarvittaessa hyväksyttää myös yhtiökokouksen kautta.

On parempi ennakoida, sillä esimerkiksi pensaiden ja pensasaidan leikkausten osalta työt tulee suorittaa tietyssä vaiheessa vuotta.

Yksilöllistä palvelua

Palvelemme niin pieniä kuin isojakin taloyhtiöitä. Asiakkaanamme tulette saamaan yhden yhteyshenkilön, joka vastaa pihanne hoidosta. Yhden tietyn yhteyshenkilön myötä tarvittava yhteydenpito ja asiointi on helppoa.

Mikäli suunnittelet taloyhtiön piha-alueen kunnostusta tai piharemonttia, voit myös tutustua Viher- ja ympäristörakentajat ry:n tekemään taloyhtiöille tarkoitettuun oppaaseen.

Säästä aikaa ja rahaa – valitse pihan hoitosopimus! ✅

👉🏼 Huom! Tarjoamme huoltosopimusasiakkaina olevien taloyhtiöiden asukkaille tuntityönä tehtyä palvelua alennettuun hintaan -10% koskien asukkaiden omilla pihoilla tehtyjä töitä.

Esimerkkejä hoitosopimukseen kuuluvista töistä:

 Haravointityöt keväällä ja syksyllä

 Pensaiden ja pensasaitojen leikkaus

 Kevät- ja syyslannoitus ja kalkitus

 Rikkakasvien kitkeminen istutusaltaista

 Istutusaltaiden siistintä

 Kivituhkakäytävien siistintä

 Nurmialueiden leikkaus- ja hoitotyöt

 Talvi- ja kevätsuojaukset kasveille

 Kuorikatteiden levitys ja uudet istutukset

 Pihan kunnostus ja ehostus esim. juhlia varten

 Laatoitusten ja kivetysten pesu ja saumaus

 Nurmikon paikkaus talven jäljiltä

Asiakkaiden kokemuksia

Kiitos kun hoiditte pihaani tänä kuumana kesänä. Olen hyvin tyytyväinen työhönne. Kaikki työntekijät, ketä tapasin olivat todella ystävällisiä.

Kiitos jälleen kerran, nopeasti olette tehneet työn ja erinomaista jälkeä, varmasti tulee taas naapureiltakin kiitollinen palaute. Toivottavasti ehditte jälleen ensi kesänä tällekin tontille!

Asiointi sujui nopeasti ja yhteydenottooni vastattiin nopeasti. Työn ajankohdasta sopiminen sujui myös kesän aikana hyvin. Kaikki sovitut työt tehtiin hyvin ja työntekijät olivat hyvin palveluhenkisiä!

Varmistamme kuluttaja-arvosteluiden oikeellisuuden 1.1.2023 voimaan tulleen lakimuutoksen edellyttämällä tavalla. Lue lisää.

Taloyhtiön pihanhoito – hinnasto

Hoitosopimuksen työmäärä ja hinta vahvistetaan yhteistyön alussa tehtävässä sopimuksessa.

✅ Keskimäärin viheralueiden hoitosopimus kauden ajalta maksaa 1500 – 3500 euroa (sis. alv 24%) riippuen hoitosopimuksen laajuudesta. Täsmällisempi taloyhtiökohtainen hinta selviää aina laatimastamme hoitosuunnitelmasta ja sen mukaisesta toteutustarjouksesta.

Sopimuksen sisältöön vaikuttavat pihan nykyinen kunto, koko, pihanhoidon tavoitteet sekä taloyhtiön pihanhoitoon varattu budjetti.

Pihanhoidon yleinen tuntihinta 50€/h (sis.alv)

Yksittäisissä työtehtävissä voit pyytää myös kiinteähintaisen urakkatarjouksen.

Tuntihinta sisältää työn, henkilökulut, vakuutukset, laadunvarmistamisen ja asiakasyhteydet, joten laskuusi ei lisätä mitään yllättäviä käsittelykuluja tai muita maksuja. 

Matkakustannukset lisätään laskuun hinnaston mukaisesti. Katso hinnasto tästä.

Ota yhteyttä, niin laaditaan kiinteistösi piha-alueelle sopiva hoitosopimus.

Tietoa yrityksestä

Puskamestarit tarjoaa Oulussa ja Jyväskylässä, sekä niiden lähikunnissa asuville ihmisille palveluita viher- ja piha-alueiden hoitoon liittyvissä tehtävissä.

Asiakkaita kotitaloudet, taloyhtiöt, yritykset sekä kunnat. Tekijänä taustalla yrittäjä Joona Takkula. Yritys työllistää kesäsesongin aikana joko suoraan tai välillisesti 5-10 työntekijää.

Asiakastyytyväisyys 9,2/10 (palautekysely 2020).

Palveluihin kuuluu mm. pensasaidan leikkaus, kurtturuusun poisto, terassin huoltotyöt, nurmikon leikkaus, kantojen jyrsintä, pihalaattojen pesu, pihan muutostyöt, sekä mökkitalkkarin palvelut.

Pihan hoitosopimus

Miksi valita meidät?

asiakaslupaus

Helpointa, nuorekkainta ja asiakasystävällisintä pihanhoitopalvelua.

Piha kerralla kuntoon

Kuuntelemme asiakkaan toiveita ja rakennamme yhdessä lopputuloksen, johon olemme tyytyväisiä.

Nuori yrittäjyys

Ostamalla Puskamestareiden palveluita, tuet nuorta suomalaista yrittäjyyttä.

Taloyhtiön pihanhoito