fbpx
+358 44 020 4789 [email protected]

Pensasaidan leikkaus

Ammattitaitoista pensasaidan leikkausta Jyväskylän alueella

Pensasaidan leikkaus

Onko pensasaidan leikkaus ajankohtaista? Suoritamme pensasaidan leikkausta ammattitaitoisesti Jyväskylän alueella.

Miksi pensasaita on syytä leikata?

Orapihlaja, isotuomipihlaja, marja- ja koristearonia, sekä monet muut pensaslajikkeet ovat pensaita, joita pidetään tonttia rajaavina pensasaitoina. Pensaat leikataan vuosittain, jotta ne säilyvät halutussa muodossa koristaen pihaa. Pensasaita toimii ikään kuin alueen käyntikorttina, joka oikein huollettuna pysyy terveenä ja herättää myös ohikulkijan huomion.

Milloin on oikea aika leikata pensaat?

Esimerkiksi orapihlajan tyypillinen leikkausaika on yleensä pari viikkoa juhannuksen jälkeen. Kuusiaidan leikkaus suositellaan tehtävän kevättalvella. Kysy meiltä lisää oman pensasaitasi suositellusta leikkausajankohdasta.

Palvelua kotitalouksille ja taloyhtiöille

Palvelemme Jyväskylän aluella sekä kotitalouksia että taloyhtiöitä. Pääasiassa asiakkaamme koostuvat yksittäisistä kotitalouksista, mutta mukana on myös taloyhtiöitä, joiden tonttien pensasaidat on leikattu meidän toimesta.

Lue lisää blogistamme:

Orapihlajan leikkaus – Lue kuinka teet sen oikein!

Marja-aronian leikkaus – Milloin se kannattaa tehdä?

Asiakkaiden kokemuksia

Reipas, kohtelias ja iloinen asenne tekivät yhteistyötä miellyttävän! Siksi otan yhteyttä uudelleenkin, kun teidän toimialanne töitä ilmenee kiinteistöllämme.

Työ tehtiin sovittuun aikaan, sovitulla hinnalla, nopeasti ja siististi. Lopputulos oli hyvä. Tervetuloa myöskin ensi kesänä!

Kiitokset vielä, erittäin tyytyväisiä tehokkaaseen työhönne haastavan vanhan orapihlaja-aidan leikkuussa. Olemme suositelleet teitä jo eteenpäin ja toivottavasti saamme ensi kesänä teidät uudelleen töihin!

hinnasto

Tuntihinta 40€/h (sis.alv)

⇒ verovähennyksen jälkeen 24€/h (sis. alv)

Tuntihinta sisältää työn, henkilökulut, matkakustannukset*, vakuutukset, laadunvarmistamisen ja asiakasyhteydet, joten laskuusi ei lisätä mitään yllättäviä käsittelykuluja tai muita maksuja. 

*Kohteeseen yli 20km/suunta lisätään edestakaiset kilometrikorvaukset 0,44€/km Jyväskylän keskustasta.

Voit pyytää pensasaidan leikkauksesta myös kiinteähintaisen tarjouksen!

Ota yhteyttä, niin katsotaan sinun pihalle sopiva palvelukokonaisuus.

Muistathan, että saat työn hinnasta kotitalousvähennyksen!

Kotitalousvähennys

Saat kotitalousvähennyksen kaikista tekemistämme pihatöistä. Kotitalousvähennyksen saa vain työn osuudesta. Et saa kotitalousvähennystä esimerkiksi tarvikkeista tai matkakuluista. Erittelemme sinulle laskulle työn osuuden, jonka jälkeen voit hakea kotitalusvähennystä.

Työ tulee suorittaa omassa kodissa, vapaa-ajan asunnossa, tai vanhempien tai isovanhempien asunnossa. Asuntoa ei tarvitse omistaa – asuminen riittää.

Vuonna 2021 vähennystä voi suorittaa 40 prosenttia arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Henkilökohtaisen omavastuun osuus on 100 euroa ja enimmäismäärä on 2250 euroa. Puolisot voivat vähentää yhteensä 4500 euroa summan jakautuen pyynnön mukaisesti, mutta tällöin kummaltakin vähennetään omavastuu 100 euroa.

Esimerkki: Työn osuus laskussa on 1000€. Kotitalousvähennys saadaan laskukaavalla [(1000€ * 0,40)-100€]. Eli saat kotitalousvähennystä yhteensä 300, mikä huomioidaan ansio- ja pääomatulojen verotuksessa.

Lue lisää täältä tai tee kotitalousvähennys tästä.

Miksi valita meidät?

asiakaslupaus

Helpointa ja asiakasystävällisintä pihanhoitopalvelua Jyväskylän seudulla.

Piha kerralla kuntoon

Kuuntelemme asiakkaan toiveita ja rakennamme yhdessä lopputuloksen, johon olemme tyytyväisiä.

Nuori yrittäjyys

Ostamalla Puskamestareiden palveluita, tuet nuorta suomalaista yrittäjyyttä.

Pensasaidan leikkaus – Kuinka tilaan?

1. Ota yhteyttä. löydät yhteystiedot alta

u

2. kerro millaista apua tarvitset

3. Sovi päivä jolloin työ suoritetaan