fbpx

Kuluttaja-arvostelut

Tällä sivulla annetaan kuluttajansuojalain mukaisesti tietoa kuluttaja-arvostelujen keräämisestä. Puskamestarit on varmistanut, että verkkosivuilla esillä olevat arvostelut ovat peräisin kuluttajilta, jotka ovat käyttäneet yrityksen palvelua tai palveluita. Sivulla kerrotaan, kuinka Puskamestarit on tämän varmistanut. Kuluttaja-arvostelut on annettu riippumattomasti ja ne on julkaistu sellaisenaan.

Sähköpostitse kerätyt arvostelut

Vain Puskamestareiden palveluita käyttäneet henkilöt saavat sähköpostitse lähetettävän palautekyselyn, jonka vastaussisältöä voidaan käyttää kuluttaja-arvosteluissa. Palautelomake lähetetään työn laskutuksen yhteydessä, eikä sitä lähetetä muille kuin Puskamestareiden palveluita käyttäneille.

Google- ja Facebook-arvostelut

Puskamestareiden Google- ja Facebook-tileille annetut julkiset arvostelut on varmistettu ennen niiden käyttöä yrityksen verkkosivuilla. Julkisissa arvosteluissa näkyviä tietoja (etu- ja sukunimi) verrataan yrityksen asiakasrekisteriin ja näin pyritään varmistamaan arvostelun antaneen henkilön tunnistettavuus ja arvostelun oikeellisuus.

Taustaa

1.1.2023 tulleen lakimuutoksen myötä kuluttaja-arvosteluita julkaisevien yritysten on kerrottava, ovatko ne varmistaneet, että arviot ovat todellisuudessa peräisin kuluttajilta, jotka ovat ostaneet tuotteen tai käyttäneet sitä.

(Kilpailu- ja kuluttajavirasto 3.1.2023)

Puskamestarit Keskisuomalainen

Jäikö kysyttävää?

SOITA TAI LAITA VIESTI

Tavoitettavissa ma-pe klo 08:00-18:00

Viikonloppuisin jätä yhteydenotto alla olevalla lomakkeella.