fbpx

Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuoltoa kotisi ja pihasi parhaaksi. Tutustu ja tilaa!

Palvelut

Kiinteistöhuoltoa kotitalouksille, taloyhtiöille, yrityksille sekä kunnille. Palvelemme Oulun ja Jyväskylän talousalueilla.

Terassin huolto

Terassin öljyäminen tulisi tehdä vuosi pari sen jälkeen, kun se on rakennettu. Sen jälkeen öljyäminen kannattaa tehdä noin parin vuoden välein. Käytämme työssä laadukkaita terassiöljyjä ja öljyämiseen tarkoitettuja välineitä. Öljyämisen lisäksi vanhan terassin tukirakenteet ja laudat voidaan tarkistetaa ja vaihtaa tarvittaessa.

Pihalaattojen pesu

Pihalaatat keräävät vuosien mittaan sammalta ja rikkaruohoja laattojen väliin. Pihalaattojen alueelta poistetaan irtoroskat ja lehdet, jonka jälkeen sammal ja rikkaruohot poistetaan ja laatat pestään painepesurilla tai erikseen laattojen pesuun tarkoitetulla välineellä. Työn päätteeksi laattojen väleihin lisätään saumaushiekkaa.

Rännien puhdistus (TULOSSA)

Puhdistamme rännit käyttämällä rännien puhdistukseen tarkoitettua välinettä. Sen avulla rännit saadaan puhtaaksi roskista ja varmistetaan, että vesi virtaa kouruja pitkin. Korkeimpien rakennuksien rännien puhdistukseen käytämmeapuna henkilönostimia.

Mökkitalkkari

Mökkitalkkari huolehtii mökillä olevista askareista silloin kun sinä et pääse paikalle. Palveluita joita voit yhdistää: pihapiirin siistetys, nurmikon leikkaus ja trimmerityö, rännien puhdistus, pienet maalaustyöt ja terassin huolto.

  hinnasto

  Laskutamme lähes kaikki palvelut tuntihinnalla, minkä vuoksi palvelukokonaisuuteen on helppo yhdistää useita eri palveluita. Tietyt palvelut laskutamme kuitenkin kiinteällä hinnalla.

  Tutustu hinnastoon tästä!

  Tuntihinta 50€/h/työntekijä (sis.alv)

  ⇒ verovähennyksen jälkeen 20€/h*

  Tuntihinta sisältää työn, henkilökulut, vakuutukset, laadunvarmistamisen ja asiakasyhteydet, joten laskuusi ei lisätä mitään yllättäviä käsittelykuluja tai muita maksuja. 

  * Omavastuuta ei huomioitu

  Matkakustannukset lisätään laskuun hinnaston mukaisesti. Katso hinnasto tästä.

  Ota yhteyttä, niin katsotaan sinun pihalle sopiva palvelukokonaisuus.

  Muistathan, että saat työn hinnasta kotitalousvähennyksen!

  Kotitalousvähennys

  Saat kotitalousvähennyksen kaikista tekemistämme pihatöistä. Kotitalousvähennyksen saa vain työn osuudesta. Et saa kotitalousvähennystä esimerkiksi tarvikkeista tai matkakuluista. Erittelemme sinulle laskulle työn osuuden, jonka jälkeen voit hakea kotitalusvähennystä.

  Työ tulee suorittaa omassa kodissa, vapaa-ajan asunnossa, tai vanhempien tai isovanhempien asunnossa. Asuntoa ei tarvitse omistaa – asuminen riittää.

  Vuonna 2022 vähennystä voi suorittaa 60 prosenttia arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Henkilökohtaisen omavastuun osuus on 100 euroa ja enimmäismäärä on 3500 euroa.

  Esimerkki: Työn osuus laskussa on 1000€. Kotitalousvähennys saadaan laskukaavalla [(1000€ * 0,60)-100€]. Eli saat kotitalousvähennystä yhteensä 500, mikä huomioidaan ansio- ja pääomatulojen verotuksessa.

  Lue lisää täältä tai tee kotitalousvähennys tästä.

  Miksi valita meidät?

  asiakaslupaus

  Helpointa, nuorekkainta ja asiakasystävällisintä pihanhoitopalvelua.

  Piha kerralla kuntoon

  Kuuntelemme asiakkaan toiveita ja rakennamme yhdessä lopputuloksen, johon olemme tyytyväisiä.

  Nuori yrittäjyys

  Ostamalla Puskamestareiden palveluita, tuet nuorta suomalaista yrittäjyyttä.

  Kuinka ostan palvelun?

  1. Ota yhteyttä. löydät yhteystiedot alta

  u

  2. kerro millaista apua tarvitset

  3. Sovi kartoituskäynti tai päivä jolloin työ suoritetaan