fbpx

Pensaiden istutus

Eloa pihaan uusilla pensailla!

Pensaiden istutus

Teemme pensaiden ja pensasaitojen istutustöitä Oulun ja Jyväskylän alueella. Haluatko istuttaa pihaasi uusia pensaita tai rajata tontin uudella pensasaidalla? Lue lisää ja ole meihin yhteydessä, niin suunnitellaan pihallesi sopiva kokonaisuus.

Mitä palveluun kuuluu?

Suunnitelemme istutukset aina yhdessä asiakkaan kanssa. Usein vanhat pensaat saatetaan poistaa pihalta samalla kun niiden tilalle istutetaan uusia. Palvelukokonaisuus räätälöidään aina yhdessä, jolloin päätetään esimerkiksi uusien pensastaimien lajike ja istutusaika. Puskamestareiden kautta voit hankkia uudet taimet, istutustyön sekä taimien hoitotyön. Hankimme uudet taimet Viherlandiasta.

Milloin pensaita kannattaa istuttaa?

Astiataimia voi käytännössä istuttaa aina silloin, kun maa on sula. Taimien istutuksille otollisin aika on kuitenkin kevät ja syksy, jolloin uudet taimet saavat luonnollista kosteutta maaperästä. Istutuksia voi tehdä myös kesällä, mutta silloin on tärkeä huolehtia riittävästä kastelusta.

Palvelua kotitalouksille ja taloyhtiöille

Palvelemme Oulun ja Jyväskylän aluella sekä kotitalouksia että taloyhtiöitä. Tämän lisäksi palvelumme ulottuu myös yritysten, sekä kuntien ja kaupunkien saataville.

Asiakkaiden kokemuksia

Reipas, kohtelias ja iloinen asenne tekivät yhteistyötä miellyttävän! Siksi otan yhteyttä uudelleenkin, kun teidän toimialanne töitä ilmenee kiinteistöllämme.

Työ tehtiin sovittuun aikaan, sovitulla hinnalla, nopeasti ja siististi. Lopputulos oli hyvä. Tervetuloa myöskin ensi kesänä!

Kiitokset vielä, erittäin tyytyväisiä tehokkaaseen työhönne haastavan vanhan orapihlaja-aidan leikkuussa. Olemme suositelleet teitä jo eteenpäin ja toivottavasti saamme ensi kesänä teidät uudelleen töihin!

Varmistamme kuluttaja-arvosteluiden oikeellisuuden 1.1.2023 voimaan tulleen lakimuutoksen edellyttämällä tavalla. Lue lisää.

hinnasto

Tuntihinta 50€/h (sis.alv)

⇒ verovähennyksen jälkeen 20€/h*

Tuntihinta sisältää työn, henkilökulut, vakuutukset, laadunvarmistamisen ja asiakasyhteydet, joten laskuusi ei lisätä mitään yllättäviä käsittelykuluja tai muita maksuja. 

* Omavastuuta ei huomioitu

Matkakustannukset lisätään laskuun hinnaston mukaisesti. Katso hinnasto tästä.

Voit pyytää pensaiden istutuksesta myös kiinteähintaisen tarjouksen!

Ota yhteyttä, niin katsotaan sinun pihalle sopiva palvelukokonaisuus.

Muistathan, että saat työn hinnasta kotitalousvähennyksen!

Kotitalousvähennys

Saat kotitalousvähennyksen kaikista tekemistämme pihatöistä. Kotitalousvähennyksen saa vain työn osuudesta. Et saa kotitalousvähennystä esimerkiksi tarvikkeista tai matkakuluista. Erittelemme sinulle laskulle työn osuuden, jonka jälkeen voit hakea kotitalusvähennystä.

Työ tulee suorittaa omassa kodissa, vapaa-ajan asunnossa, tai vanhempien tai isovanhempien asunnossa. Asuntoa ei tarvitse omistaa – asuminen riittää.

Vuonna 2022 vähennystä voi suorittaa 60 prosenttia arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Henkilökohtaisen omavastuun osuus on 100 euroa ja enimmäismäärä on 3500 euroa.

Esimerkki: Työn osuus laskussa on 1000€. Kotitalousvähennys saadaan laskukaavalla [(1000€ * 0,60)-100€]. Eli saat kotitalousvähennystä yhteensä 500, mikä huomioidaan ansio- ja pääomatulojen verotuksessa.

Lue lisää täältä tai tee kotitalousvähennys tästä.

Miksi valita meidät?

asiakaslupaus

Helpointa, nuorekkainta ja asiakasystävällisintä pihanhoitopalvelua.

Piha kerralla kuntoon

Kuuntelemme asiakkaan toiveita ja rakennamme yhdessä lopputuloksen, johon olemme tyytyväisiä.

Nuori yrittäjyys

Ostamalla Puskamestareiden palveluita, tuet nuorta suomalaista yrittäjyyttä.

Pensaiden istutus – Kuinka tilaan?

1. Ota yhteyttä. löydät yhteystiedot alta

u

2. kerro millaista apua tarvitset

3. Sovi suunnittelukäynti pihalle