fbpx

Missio

Missio kertoo olemassaolon tarkoituksen

Puskamestareiden tarkoituksena on helpottaa asukkaiden ja kiinteistönomistajien arkea tarjoamalla vihertöiden ja kiinteistöhuollon palveluita. Tehtävänämme on antaa ihmisten arkeen lisää aikaa.

Samassa tarkoituksenamme on vastuullisella toiminnalla ylläpitää ja kehittää viher- ja kiinteistöalueiden kunnossapitoa ja hyvinvointia.

Pihatyöt Jyväskylä

Visio

Visio näyttää meille tulevaisuuden suunnan

Haluamme olla tunnetuin ja kannattavin viheralan yritys toimialueillamme. Meillä on hyvinvoivat työntekijät sekä tehokkaat ja nykyaikaiset työtavat.

Olemme onnistuneet omalla toiminnallamme luomaan innostavan ja nuorekkaan vaikutuksen työnantajana.

Puskamestarit visio

Arvot

Puskamestareissa arvot ohjaavat toimintaamme

Arvot auttavat meitä tekemään päätöksiä haastavissakin tilanteissa. Huolehdimme siitä, että arvot näkyvät arjessamme tekoina – ei sanoina.

Hauskuus

  • Ymmärrämme, että hauskuus ja huumori kuuluu elämään. Se tuo värikkyyttä työpäiviin ja tekee meistä yhtenäisen ryhmän.
  • Teemme työmme tosissaan, muttei totisesti.

Kunnioitus

  • Kun saavumme asiakkaan pihalle, saavumme asiakkaan kotiin. Ymmärrämme sen ja kohtelemme sitä arvokkaasti.
  • Kunnioitamme ympäristöä ja pyrimme tekemään oikeita valintoja sen kehittämiseksi.
  • Kunnioitamme toisiamme. Olemme rehellisiä itsellemme ja muille. Myönnämme tekemämme virheet ja annamme rehellistä palautetta toisillemme.

Palveleminen

  • Asiakas on meille tärkein. Kuuntelemme, ohjaamme ja palvelemme asiakasta kaikella osaamisellamme.
  • Arvostamme jokaista kohtaamista asiakkaan kanssa ja pyrimme jatkuvasti luomaan lisäarvoa ammattitaidollamme.

Kasvu

  • Valitsemme, mihin keskitymme.
  • Haluamme kasvaa ja kehittyä niin ihmisinä kuin yrityksenä.
  • Opimme virheistä ja iloitsemme onnistumisista.

Tarina

Elettiin kesää 2019. Istuin synnyinkaupungissani Oulussa puolisoni vanhempien kotiterassilla kahvikuppi kädessäni. Ihastelin aurinkoista säätä ja nautin päivästä.

Tyttöystäväni äiti kysyi minulta, voisinko mitenkään auttaa heitä siistimällä pihan ympäröivät pensasaidat? Olin jo aiemmin tehnyt monia pihatöitä, joten vastasin toki myöntävästi.

Etsin varastosta suojalasit silmilleni ja otin pensasleikkurin käteen. Lyhyen suunnittelun jälkeen alkoi tapahtua. Huomasin todella tykkääväni siitä mitä tein.

Olen aina tykännyt tehdä erilaisia pihatöitä ja usein miettinyt, mistä se johtuu. Yksi suurimmista syistä pihatöiden tekemiselle on se, että näen konkreettisesti tehdyn työn jäljen.

Tämä sai minut miettimään, että miksi en tekisi tätä työtä Jyväskylässä ensi kesänä?

Ja näin syntyi idea Puskamestareista!

Huomasin pian myös, miten kankeaa asiointi yleisesti kiinteistönhoito- ja viheralalla oli. Päätin heti, että meidän täytyy tuoda alalle nuorekkuutta ja asioinnin helppoutta. Siitä kaikki lähti liikkeelle.

Palvellen,

Joona Takkula

Puskamestarit mediassa

Keski-Suomalainen 6.6.2022

Linkki juttuun.

Kahden kesän kokemukset ovat näyttäneet Puskamestareille olevan kysyntää. Vuodenvaihteessa tradenomiksi valmistunut Takkula siirtyi päätoimiseksi yrittäjäksi ja Puskamestarien yritystoiminta siirtyi oman yrityksen nimiin. 

Takkulan liikeideana on uudistaa pihanhoitopalveluita asiakasystävällisempään suuntaan.  

”Pihan- ja kiinteistönhoitoyritykset ovat hyvin perinteisiä. Asiointi niiden kanssa voi olla kankeaa ja vastausta tarjouspyyntöön voi joutua odottamaan pitkään.”

”Puskamestarien yrittäjä Joona Takkula haluaa uudistaa kankeaa pihan- ja kiinteistönhoitoalaa: ”Palvelut pitää saada yhtä kätevästi kuin kotiin tilattu ruoka.”

Puskamestarit Keskisuomalainen

Suur-Jyväskylän Lehti 23.9.2020

Linkki juttuun.

Lopullinen ratkaisu yrittäjyydestä syntyi Joona Takkulalle siitä, kun alkoi vahvistua, että kesätöitä on koronan vuoksi hyvin vaikeaa saada.

”Keväällä oli päätettävä, että vien yritysidean loppuun. Haluan viestiä nuorille, että kun on oma idea ja lähtee sitä viemään eteenpäin, kaikki on aikalailla mahdollista, Takkula kannustaa.”

Puskamestarit Suur-Jyväskylän lehti

Jamk

Linkki juttuun.

Minusta ei pitänyt ikinä tulla yrittäjää, mutta tässä sitä ollaan. Innokkaana ja motivoituneena tekemässä omaa juttua ja katsomassa miten pitkälle päästään.

Kannustan jokaista yrittäjyyttä harkitsevaa kokeilemaan omaa polkua. Kirjoita ajatukset ja ideat ylös, kerro niistä kavereille ja uskalla lähteä toteuttamaan.

Yrittäjyys ei ole niin vaikea laji, ellei siitä itse tee sellaista. Kun minun piti tehdä päätös päätoimisen yrittäjyyden aloittamisesta, ajoin itseni kuvainnollisesti ”nurkkaan” ja kysyin itseltäni kysymyksen ”jos et lähde tähän nyt, niin lähdetkö 10 vuoden päästä?”. Ymmärsin, etten välttämättä lähtisi, joten ajattelin että nyt se on kokeiltava.

Puskamestarit Joona Takkula

Medialle

Haluatko kirjoittaa Puskamestareista lehtijutun tai kutsua yrittäjä Joona Takkulan podcastiin vieraaksi?

Ole meihin yhteydessä, niin autamme mielellämme.

p. 0440204789 / joona@puskamestarit.fi