fbpx
+358 44 020 4789 [email protected]

Usein kysyttyä

Saanko kotitalousvähennyksen pihatöistä?

Kyllä, saat kotitalousvähennyksen meidän tarjoamista palveluista. Käytännössä kotitalousvähennys tarkoittaa helpotusta veroihin. Kun työ pihallasi on tehty, saat laskun, jossa on eritelty työn osuus, ja voit sen avulla tehdä kotitalousvähennyksen. Voit tehdä vähennysilmoituksen täältä.

voinko saada apua muualle kuin kotiini?

Kyllä voit. Saat apua tarvittaessa esimerkiksi kesämökillesi, vanhempiesi tai isovanhempiesi kotiin. Kotitalousvähennyksen osalta työ tulee suorittaa omassa kodissa, vapaa-ajan asunnossa, tai vanhempien tai isovanhempien asunnossa. Asuntoa ei tarvitse omistaa – asuminen riittää.

Kuinka ostan palveluita?

1. Ota ensiksi yhteyttä haluamallasi tavalla. Voit soittaa tai laittaa viestin numeroon 044 020 4789, tai vaihtoehtoisesti laittaa sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Halutessasi voit käyttää myös yhtedenottolomaketta. Löydät yhteystiedot tämän sivun alaosasta.

2. Kerro sen jälkeen millaista apua tarvitset, jotta osaamme varautua työhön tarvittavilla työkaluilla ja varata työlle tarpeeksi aikaa.

3. Lopuksi sovimme päivän, jolloin työ tehdään.

Siinä vaiheessa kun molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen, saat laskun tehdystä työstä. Maksun yhteydessä saat myös kuitin kotitalousvähennystä varten.

Tarjoatteko palveluita muualla kuin Jyväskylässä?

Tarjoamme palveluita myös Jyväskylän lähikunnissa asuville noin 50 km säteellä Jyväskylän keskustasta. Yli 40km matkaan per suunta lisätään matkakorvaus 0,43€/km. Normaalissa tapauksessa matkakulut sisältyvät palvelun hintaan.

voinko tilata useita palveluita kerralla?

Kaikki palvelut laskutetaan samalla tuntihinnalla, joten kyllä voit. Samalla kerralla asiakkaan kanssa voidaan sopia esimerkiksi pensasaidan leikkauksesta, terassin kunnostuksesta, sekä joka toinen viikko suoritettavasta ruohon leikkauksesta. Löydät kaikki palvelut täältä.

mitä tietoja minun täytyy ilmoittaa työhön liittyen?

Ilmoita, mihin tarkoitukseen tarvitset apua. Esimerkiksi: ”Minulla on puutarhakalusteet, jotka pitäisi kunnostaa ja öljytä. Sarjassa on iso pöytä ja viisi tuolia. Lisäksi pensasaita täytyisi leikata. Aita ympäröi omakotitalon tonttia kolmelta eri sivulta”. Kaikki tarvittava tullaan käymään läpi ennen kuin työ aloitetaan.

Pitääkö minulla olla omat työkalut ja tarvikkeet työtä varten?

Ei tarvitse. Työ tehdään lähtökohtaisesti palveluntarjoajan omia työkaluja ja tarvikkeita käyttäen. 

Jäikö kysyttävää?

SOITA TAI LAITA VIESTI

Tavoitettavissa joka päivä klo 08:00-21:00

+358 44 020 4789

toimisto

Kympinkatu 3 B 3.krs

40320 Jyväskylä