fbpx

Usein kysyttyä

Saanko kotitalousvähennyksen pihatöistä?

Kyllä, saat kotitalousvähennyksen meidän tarjoamista palveluista. Kun työ pihallasi on tehty, saat laskun, jossa on eritelty työn osuus ja voit sen avulla tehdä kotitalousvähennyksen. Voit laskea vähennyksen määrään täältä tai tehdä vähennysilmoituksen täältä.

Voinko saada apua muualle kuin kotiini?

Kyllä voit. Saat apua tarvittaessa esimerkiksi kesämökillesi, vanhempiesi tai isovanhempiesi kotiin. Kotitalousvähennyksen osalta työ tulee suorittaa omassa kodissa, vapaa-ajan asunnossa, tai vanhempien tai isovanhempien asunnossa. Asuntoa ei tarvitse omistaa – asuminen riittää.

Teen kotitalousvähennystä. Mikä on teidän y-tunnus?

Yrityksemme y-tunnus on 2776306-7. Yritiksemme on viralliselta nimeltään Takkula Group Oy.

Kuinka ostan palveluita?

1. Ota ensiksi yhteyttä haluamallasi tavalla. Voit soittaa tai laittaa viestin numeroon 044 020 4789, tai vaihtoehtoisesti laittaa sähköpostia osoitteeseen joona@puskamestarit.fi. Halutessasi voit käyttää myös yhtedenottolomaketta. Löydät yhteystiedot tämän sivun alaosasta.

2. Kerro sen jälkeen millaista apua tarvitset, jotta osaamme varautua työhön tarvittavilla työkaluilla ja varata työlle tarpeeksi aikaa.

3. Lopuksi sovimme päivän, jolloin työ tehdään.

Siinä vaiheessa kun molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen, saat laskun tehdystä työstä. Maksun yhteydessä saat myös kuitin kotitalousvähennystä varten.

Missä kaupungeissa toimitte?

Tarjoamme palveluita Oulussa ja Jyväskylässä, sekä niiden lähikunnissa.

Voinko tilata useita palveluita kerralla?

Useammat palveluista laskutetaan samalla tuntihinnalla, joten kyllä voit. Samalla kerralla asiakkaan kanssa voidaan sopia esimerkiksi pensasaidan leikkauksesta, terassin kunnostuksesta sekä joka toinen viikko suoritettavasta ruohon leikkauksesta. Löydät kaikki palvelut täältä.

Mitä tietoja minun täytyy ilmoittaa työhön liittyen?

Kerro teettämästäsi työstä mahdollisimman tarkasti. Mainitse esimerkiksi pensasaidan lajike tai pituus tai jyrsittävien kantojen lukumäärä. Saatamme esittää sinulle tarkentavia kysymyksiä ja kaikki tarvittava tullaan käymään läpi ennen kuin työ aloitetaan.

Jäikö kysyttävää?

SOITA TAI LAITA VIESTI

Tavoitettavissa ma-pe klo 08:00-18:00

Viikonloppuisin jätä yhteydenotto alla olevalla lomakkeella.