fbpx
+358 44 020 4789 [email protected]

Pensasaidan leikkaus – Lue asiakkaan antama palaute!

Kesä 2020 piti sisällään monia loistavia asiakaskokemuksia, joita saimme asiakkaillemme tarjota. Pensasaidan leikkaus oli yksi suosituimmista ja yleisimmistä palveluista, joita asiakkaat meiltä tilasivat. Haluamme nostaa esille asiakastarinan, joka jäi mieleemme. Pensasaidan leikkaus tehtiin näkemättä asiakasta kertaakaan. Myös työn hyväksyntä suoritettiin vaivattomasti käyttäen digitaalisia kanavia.

Asiakkaan yhteydenotto ja tilaus

Asiakkaamme laittoi viestin verkkosivujemme chat-palvelun kautta. Hän kertoi, kuinka tarvitsisi apua pensasaidan leikkaukseen. Kyseessä oli omakotitalo Jyväskylän kupeessa, jonka piha-aluetta rajasi jo iäkäs ja korkeaksi kasvanut orapihlaja-aita. Erikoisen tilanteesta teki se, että asiakas itse asui ulkomailla. Olimme kesän aikana tottuneet siihen, että ennen tarjouksen tekemistä ja tilauksen hyväksymistä kohde käydään arvioimassa ja yksityiskohdista sovitaan asiakkaan kanssa kasvotusten. Nyt kaikki täytyi kuitenkin tehdä etänä.

Tarjouksen hyväksyminen ja pensasaidan leikkaus

Verkkosivujen chat-palvelusta siirryttiin pian muihin viestintäkanaviin ja yksityiskohdista sovittiin asiakkaan kanssa sähköpostitse. Sovimme päivän, jolloin kävimme kartoittamassa pensasaidan leikkaustarpeen itseksemme. Asiakas luotti osaamiseemme ja antoi meille valtuudet toimia tontilla ilman, että hän oli itse paikan päällä.

Tarjous pensasaidan leikkauksesta rakennettiin asiakkaalle yksityiskohtaisesti räätälöiden ja hän sai työstä kiinteähintaisen urakkatarjouksen. Tarjous piti sisällään orapihlajan leikkauksen ja oksajätteen poisviennin. Tarjous hyväksyttiin ja pensasaidan leikkaus voitiin aloittaa. Sovimme asiakkaan kanssa yhdessä päivän, jolloin kävisimme leikkaamassa pensaat.

Työ aloitettiin leikkaamalla orapihlajan sivut lyhyeksi niin, että uutta kasvua jäi vain hiukan. Sen jälkeen leikkaus tehtiin pensaiden yläosalle, joka oli kasvanut jo paikoin melko korkeaksi. Oikeat työkalut takasivat kuitenkin sen, että pensasaidan leikkaus saatiin tehtyä laadukkaasti ja nopeasti. Pensasaidan yläosan leikkauksessa käytettiin teleskooppivartista pensasleikkuria. Lopuksi risujätteet kerättiin yhteen kasaan ja pakattiin peräkärryyn kaatopaikalle vietäväksi. Myös orapihlajasta irronneet piikit puhallettiin pois vieressä kulkevalta jalkakäytävältä, jottei ne jää jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden riesaksi.

Lue lisää: Orapihlajan leikkaus – Lue kuinka teet sen oikein!

Pensasaidan leikkaus takasi ennennäkemättömän asiakaskokemuksen

Työn valmistuttua asiakkaalle ilmoitettiin välittömästi, että työ oli tehty. Tämän lisäksi asiakas sai sähköpostitse kuvat pensasaidasta ennen leikkausta ja sen jälkeen. Kuvat kertoivat hyvin nopeasti, että pensasaidan leikkaus oli tullut tarpeen, sillä aikaisemmasta leikkauksesta oli kulunut jo vuosia. Yhteydenoton päätteeksi asiakkaan kanssa sovittiin vielä laskutuksesta ja häneltä kysyttiin palaute työstä. Tämä palaute teki meidät iloiseksi, sillä juuri tämä on työmme suurin tavoite – helpottaa asiakkaidemme arkea.

”Ei voi muuta sanoa kuin..AIVAN MAHTAVAA PALVELUA! Hommat hoituivat 100% valtameren takaa nopeasti ja vaivattomasti sähköpostilla ja chatin kautta. Kuvat kertoivat loistavasta tehdystä työstä! Ehdottomasti käytän teitä jatkossakin! Kiitos teille!”

Haluamme erottautua pihanhoitoalalla juuri tällä tavalla; olla nopea, luotettava ja helposti lähestyttävä yritys ihan jokaista varten. Nopea tarjouspyyntöihin vastaaminen ja asiakkaan ongelmien ratkaiseminen vaatii meiltä yrittäjinä paljon aikaa ja työtä, mutta juuri siksi tätä työtä tehdään. Sinua varten.

Tarvitsetko apua pihatöissä?

Tarjoamme viher- ja pihapalveluita Keski-Suomessa sekä kotitalouksille että taloyhtiöille. Kesällä 2021 palvelimme yli 100 asiakasta, saaden asiakaspalautteen mukaiseksi arvosanaksi 9,2/10. Katso kaikki palvelut tästä.

Pensasaidan leikkaus Jyväskylä

Puskamestarit tekivät ennätystuloksen kesällä 2021!

Puskamestarit löivät kuluneen kesän osalta työhanskat naulaan elokuun 15.päivä, johon päättyi myös ennätyksellinen kesäsesonki vuonna 2021. Kesän aikana palvelimme ennätysmäärän asiakkaita tehden...

Pihatöiden sesonki alkaa nyt – lue pihayrittäjien kuulumiset!

Kesä tulee! Taas on aika vuodesta, kun pihat alkaa hiljalleen vihertää ja nurmikko paistaa sulaneiden lumikasojen alta. On aika alkaa suunnitella tulevan sesongin pihatöitä. Talven aikana luotiin...

Kotitalousvähennys 2021 – Näin voit hyödyntää sen!

Kotitalousvähennys tarkoittaa helpotusta veroihin. Kotitalousvähennystä saat, kun ostat esimerkiksi näitä töitä kotiisi: siivous, lastenhoito, asunnon remontit ja tietokoneiden asennukset....

Terassin öljyäminen – Näillä ohjeilla onnistut varmasti!

Mikä olisikaan parempaa kuin astella kesällä oman terassin tuolille nauttimaan aamukahvista. Terassi tuntuu olevan meille monille suomalaisille yksi ylpeydenaihe, jota mielellään käytetään, kun...

Marja-aronian leikkaus – Milloin se kannattaa tehdä?

Marja-aronia on helppohoitoinen pensas, eikä usein vaadi kotipuutarhurilta suurempaa panostusta hoitoon. Sen leikkaus kannattaa kuitenkin tehdä säännöllisin väliajoin, jotta pensas pysyy...