fbpx

Pensasaidan leikkaus – Lue asiakkaan antama palaute!

Kesä 2020 piti sisällään monia loistavia asiakaskokemuksia, joita saimme asiakkaillemme tarjota. Pensasaidan leikkaus oli yksi suosituimmista ja yleisimmistä palveluista, joita asiakkaat meiltä tilasivat. Haluamme nostaa esille asiakastarinan, joka jäi mieleemme. Pensasaidan leikkaus tehtiin näkemättä asiakasta kertaakaan. Myös työn hyväksyntä suoritettiin vaivattomasti käyttäen digitaalisia kanavia.

Asiakkaan yhteydenotto ja tilaus

Asiakkaamme laittoi viestin verkkosivujemme chat-palvelun kautta. Hän kertoi, kuinka tarvitsisi apua pensasaidan leikkaukseen. Kyseessä oli omakotitalo Jyväskylän kupeessa, jonka piha-aluetta rajasi jo iäkäs ja korkeaksi kasvanut orapihlaja-aita. Erikoisen tilanteesta teki se, että asiakas itse asui ulkomailla. Olimme kesän aikana tottuneet siihen, että ennen tarjouksen tekemistä ja tilauksen hyväksymistä kohde käydään arvioimassa ja yksityiskohdista sovitaan asiakkaan kanssa kasvotusten. Nyt kaikki täytyi kuitenkin tehdä etänä.

Tarjouksen hyväksyminen ja pensasaidan leikkaus

Verkkosivujen chat-palvelusta siirryttiin pian muihin viestintäkanaviin ja yksityiskohdista sovittiin asiakkaan kanssa sähköpostitse. Sovimme päivän, jolloin kävimme kartoittamassa pensasaidan leikkaustarpeen itseksemme. Asiakas luotti osaamiseemme ja antoi meille valtuudet toimia tontilla ilman, että hän oli itse paikan päällä.

Tarjous pensasaidan leikkauksesta rakennettiin asiakkaalle yksityiskohtaisesti räätälöiden ja hän sai työstä kiinteähintaisen urakkatarjouksen. Tarjous piti sisällään orapihlajan leikkauksen ja oksajätteen poisviennin. Tarjous hyväksyttiin ja pensasaidan leikkaus voitiin aloittaa. Sovimme asiakkaan kanssa yhdessä päivän, jolloin kävisimme leikkaamassa pensaat.

Työ aloitettiin leikkaamalla orapihlajan sivut lyhyeksi niin, että uutta kasvua jäi vain hiukan. Sen jälkeen leikkaus tehtiin pensaiden yläosalle, joka oli kasvanut jo paikoin melko korkeaksi. Oikeat työkalut takasivat kuitenkin sen, että pensasaidan leikkaus saatiin tehtyä laadukkaasti ja nopeasti. Pensasaidan yläosan leikkauksessa käytettiin teleskooppivartista pensasleikkuria. Lopuksi risujätteet kerättiin yhteen kasaan ja pakattiin peräkärryyn kaatopaikalle vietäväksi. Myös orapihlajasta irronneet piikit puhallettiin pois vieressä kulkevalta jalkakäytävältä, jottei ne jää jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden riesaksi.

Lue lisää: Orapihlajan leikkaus – Lue kuinka teet sen oikein!

Pensasaidan leikkaus takasi ennennäkemättömän asiakaskokemuksen

Työn valmistuttua asiakkaalle ilmoitettiin välittömästi, että työ oli tehty. Tämän lisäksi asiakas sai sähköpostitse kuvat pensasaidasta ennen leikkausta ja sen jälkeen. Kuvat kertoivat hyvin nopeasti, että pensasaidan leikkaus oli tullut tarpeen, sillä aikaisemmasta leikkauksesta oli kulunut jo vuosia. Yhteydenoton päätteeksi asiakkaan kanssa sovittiin vielä laskutuksesta ja häneltä kysyttiin palaute työstä. Tämä palaute teki meidät iloiseksi, sillä juuri tämä on työmme suurin tavoite – helpottaa asiakkaidemme arkea.

”Ei voi muuta sanoa kuin..AIVAN MAHTAVAA PALVELUA! Hommat hoituivat 100% valtameren takaa nopeasti ja vaivattomasti sähköpostilla ja chatin kautta. Kuvat kertoivat loistavasta tehdystä työstä! Ehdottomasti käytän teitä jatkossakin! Kiitos teille!”

Haluamme erottautua pihanhoitoalalla juuri tällä tavalla; olla nopea, luotettava ja helposti lähestyttävä yritys ihan jokaista varten. Nopea tarjouspyyntöihin vastaaminen ja asiakkaan ongelmien ratkaiseminen vaatii meiltä yrittäjinä paljon aikaa ja työtä, mutta juuri siksi tätä työtä tehdään. Sinua varten.

Tarvitsetko apua pihatöissä?

Tarjoamme viher- ja pihapalveluita Oulussa ja Jyväskylässä niin kotitalouksille kuin taloyhtiöille. Kesällä 2021 palvelimme yli 100 asiakasta, saaden asiakaspalautteen mukaiseksi arvosanaksi 9,2/10. Katso kaikki palvelut tästä.

Pensasaidan leikkaus Jyväskylä

Muita suosittuja blogeja:

Omenapuun leikkaus – 10 helppoa vinkkiä!

Omenapuun leikkaus on yksi ajankohtaisimmista pihatöistä näin kevättalvella. Omenapuun leikkaus on hyvä tehdä maalis-huhtikuun aikaan kun sää alkaa lauhtua ja lumi sulaa. Karsimisen voi tehdä vielä...

Taloyhtiön vihertyöt

Taloyhtiön vihertyöt ovat yksi keskeinen työtehtävä, joka kuuluu tyypillisesti taloyhtiön hallituksen tehtäväksi hankkia. Vihertyöt pitävät yleensä sisällään vähintään taloyhtiön piha-alueen...

Omenapuun leikkaus keväällä – helpot ohjeet!

Omenapuun leikkaus keväällä on tärkeää puun terveyden ja hedelmällisyyden ylläpitämiseksi. Se auttaa myös pitämään puut pienempänä ja helpommin hallittavissa olevina. Omenapuiden leikkaaminen tulee...

Nurmikon hoito – 10 vinkkiä!

Nurmikon hoito on yksi oleellisimmista pihatöistä kesäkaudella. Nurmikon hoitoon on syytä kiinnittää huomiota, sillä tyypillisesti piha-alueesta valtaosa on nurmialuetta, jolloin sen...

Puskamestarit laajenee Ouluun

Virallinen kesäkausi 2022 saatiin päätökseen syys-lokakuun vaihteessa ja katseet on suunnattu jo vahvasti tulevaisuuteen. Yritys on syksyn edetessä saanut eteensä muutoksia, jotka tulevat...