fbpx
+358 44 020 4789 [email protected]

Rännien puhdistus

Rännien puhdistus osana palvelutarjontaa

Rännien puhdistus

Miksi rännien puhdistus on tärkeää?

Rännit eli vesikourut keräävät ajan saatossa lehtiä, havuja ja muita roskia, jotka tukkivat veden virtauksen. Veden patoutuminen voi johtaa rännien ruostumiseen. Rännien puhdistus on syytä tehdä ainakin kerran, mielellään kaksi kertaa vuodessa – keväällä ja syksyllä.

Miten rännien puhdistus tapahtuu?

Puhdistamme rännit käyttämällä rännien puhdistukseen tarkoitettua välinettä. Sen avulla rännit saadaan puhtaaksi roskista ja varmistetaan, että vesi virtaa kouruja pitkin. Korkeimpien rakennuksien rännien puhdistukseen käytämme apuna henkilönostimia.

Palvelua kotitalouksille ja taloyhtiöille

Palvelemme Jyväskylän aluella sekä kotitalouksia että taloyhtiöitä. Rännien puhdistus on helppoa yhdistää samaan palvelukokonaisuuteen muiden palveluiden kanssa.

Asiakkaiden kokemuksia

Reipas, kohtelias ja iloinen asenne tekivät yhteistyötä miellyttävän! Siksi otan yhteyttä uudelleenkin, kun teidän toimialanne töitä ilmenee kiinteistöllämme.

Työ tehtiin sovittuun aikaan, sovitulla hinnalla, nopeasti ja siististi. Lopputulos oli hyvä. Tervetuloa myöskin ensi kesänä!

Kiitokset vielä, erittäin tyytyväisiä tehokkaaseen työhönne haastavan vanhan orapihlaja-aidan leikkuussa. Olemme suositelleet teitä jo eteenpäin ja toivottavasti saamme ensi kesänä teidät uudelleen töihin!

hinnasto

Tuntihinta 50€/h (sis.alv)

⇒ verovähennyksen jälkeen 20€/h*

Voit pyytää vesikourujen puhdistuksesta myös kiinteähintaisen tarjouksen!

Tuntihinta sisältää työn, henkilökulut, matkakustannukset**, vakuutukset, laadunvarmistamisen ja asiakasyhteydet, joten laskuusi ei lisätä mitään yllättäviä käsittelykuluja tai muita maksuja. 

* Omavastuuta ei huomioitu

** Kohteeseen yli 10km/suunta lisätään edestakaiset kilometrikorvaukset 0,50€/km Jyväskylän keskustasta.

Ota yhteyttä, niin katsotaan sinun pihalle sopiva palvelukokonaisuus.

Muistathan, että saat työn hinnasta kotitalousvähennyksen!

Kotitalousvähennys

Saat kotitalousvähennyksen kaikista tekemistämme pihatöistä. Kotitalousvähennyksen saa vain työn osuudesta. Et saa kotitalousvähennystä esimerkiksi tarvikkeista tai matkakuluista. Erittelemme sinulle laskulle työn osuuden, jonka jälkeen voit hakea kotitalusvähennystä.

Työ tulee suorittaa omassa kodissa, vapaa-ajan asunnossa, tai vanhempien tai isovanhempien asunnossa. Asuntoa ei tarvitse omistaa – asuminen riittää.

Vuonna 2022 vähennystä voi suorittaa 60 prosenttia arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Henkilökohtaisen omavastuun osuus on 100 euroa ja enimmäismäärä on 3500 euroa.

Esimerkki: Työn osuus laskussa on 1000€. Kotitalousvähennys saadaan laskukaavalla [(1000€ * 0,60)-100€]. Eli saat kotitalousvähennystä yhteensä 500, mikä huomioidaan ansio- ja pääomatulojen verotuksessa.

Lue lisää täältä tai tee kotitalousvähennys tästä.

Miksi valita meidät?

asiakaslupaus

Helpointa ja asiakasystävällisintä pihanhoitopalvelua Jyväskylän seudulla.

Piha kerralla kuntoon

Kuuntelemme asiakkaan toiveita ja rakennamme yhdessä lopputuloksen, johon olemme tyytyväisiä.

Nuori yrittäjyys

Ostamalla Puskamestareiden palveluita, tuet nuorta suomalaista yrittäjyyttä.

Rännien puhdistus – kuinka tilaan?

1. Ota yhteyttä. löydät yhteystiedot alta

u

2. kerro millaista apua tarvitset

3. Sovi kartoituskäynti tai päivä jolloin työ suoritetaan