fbpx

Puskamestarit laajenee Ouluun

Virallinen kesäkausi 2022 saatiin päätökseen syys-lokakuun vaihteessa ja katseet on suunnattu jo vahvasti tulevaisuuteen. Yritys on syksyn edetessä saanut eteensä muutoksia, jotka tulevat vaikuttamaan toimintaan jatkossa. Jatkossa Puskamestarit tulevat palvelemaan asiakkaita Jyväskylän lisäksi myös Oulun alueella. Tässä tiedotteessa kerromme menneestä kesäkaudesta, sekä avaamme tulevaisuuden suunnitelmia.

Sesonki päästiin aloittamaan aikaisin keväällä

Kesäkausi 2022 oli kolmas varsinainen kesä Jyväskylässä, jolloin palvelimme asiakkaita heidän pihoillaan. Kaksi ensimmäistä kesää toiminta oli ollut sivutoimista ajoittuen käytännössä ainoastaan kesä- ja elokuun väliselle ajalle. Nyt toiminta päästiin kuitenkin aloittamaan jo aikaisin keväällä.

Keväällä 2022 yritystoiminta muuttui päätoimiseksi, jonka myötä Puskamestarit siirtyi oman osakeyhtiön alle. Samassa sesonki kyettiin aloittamaan jo aikaisin keväällä, jolloin ensimmäiset asiakastyöt tehtiin jo maalis-huhtikuussa lumien ollessa vielä maassa.

Kesäkauden aikana yritys työllisti neljä kesätyöntekijää ja useita vuokratyöntekijöitä. Kuva: Höyrymedia Oy

Toukokuun puolessa välissä alkoi varsinainen kesäkausi, kun neljä kesätyöntekijää aloitti työt Puskamestareilla. Työkalenteri pysyi täynnä kesän ensimmäisistä viikoista aivan syyskuun viimeisille viikoille saakka, mikä mahdollisti henkilöstön kasvun viime vuosiin verrattuna. Neljän vakituisen kesätyöntekijän lisäksi yritys työllisti yhteensä noin kymmenen eri vuokratyöntekijää ajoittaisiin kiireellisiin ajankohtiin, sekä yhden nuoren työntekijän Jyväskylän kaupungin tukemalla kesätyösetelillä.

Asiakaskunta Jyväskylässä laajeni

Kesäkauden 2022 aikana palvelimme yhteensä 173:a eri asiakasta. Näiden lisäksi saimme vastuun noin 15 kuukausittaisen hoitosopimusasiakkaan piha-alueiden kokonaisvaltaisesta hoidosta ja ylläpidosta.

Yksityisten kotitalousasiakkaiden lisäksi kykenimme kuluneen kesän aikana saamaan asiakkaiksemme useita taloyhtiöitä, joiden määrä kasvoi viime vuoteen verrattuna. Yritys sai taloyhtiöasiakkailta paljon kiitosta asioinnin helppoudesta, mikä koettiin tärkeäksi, kun palveluntarjoajaa oltiin valitsemassa. Erityisesti palvelumme tuntui sopivan pienille rivitaloyhtiöille.

Lue lisää: Palvelut taloyhtiöille

”Olen erittäin tyytyväinen siihen, että asiakastyytyväisyys pysy hyvänä ja jopa parani, vaikka asiakkaiden määrä viime vuosiin verrattuna kasvoi huomattavasti. Suurin kiitos siitä kuuluu työntekijöille.”

– Joona Takkula, Yrittäjä

Toiminta laajenee Ouluun 1.10.2022 alkaen

Puskamestareiden tavoitteena on ollut alusta lähtien se, että toimintaa voitaisiin jossain vaiheessa laajentaa useammalle paikkakunnalle. Yrittäjä Joona Takkulan muuttaessa takaisin entiseen kotikaupunkiinsa Ouluun, oli toiminnan laajentaminen looginen vaihtoehto tulevaisuudelle.

Kesätyöntekijöiden päättäessä työskentelynsä syyskuussa, alkoi muutostyöt Oulun suunnalle samalla kun viimeiset asiakastyöt tehtiin syyskuun aikana Jyväskylässä valmiiksi. Toiminnan laajentaminen Ouluun on ollut ajatuksissa jo alkuvuodesta saakka, mutta kesän aikana suunnitelmat realisoituivat.

Toiminta Jyväskylässä jää näin ollen tauolle, jolloin käsillä olevan syksyn sekä tulevan talven aikana töitä jatketaan ainoastaan Oulun seudulla 1.10.2022 alkaen. Tämänhetkisten suunnitelmien mukaan toiminta Jyväskylässä jatkuu kuitenkin jälleen ensi keväänä huhti-toukokuun aikana, joten sekä uusien että nykyisten asiakkaiden palveleminen saa jatkoa. Tulemme kuitenkin tiedottamaan Jyväskylän toimipisteen jatkosta vielä tarkemmin, kun suunnitelmat etenevät.

”Olisi ollut helppoa siirtää toiminta kokonaan Ouluun, mutta meillä on niin hieno ja sitoutunut asiakaskunta Jyväskylässä, etten halunnut heittää sitä hukkaan.”

– Joona Takkula, Yrittäjä

Tällä hetkellä teemme siis kovasti töitä sen eteen, että saamme Oulun seudulle uuden toimipisteen kunnolla käyntiin. Talven aikana suunnitelmat Jyväskylän toimipisteen osalta tarkentuu ja olemme sen jälkeen viisaampia muun muassa siitä, millaisella kokoonpanolla toiminta Keski-Suomessa jatkuu.

Otamme tällä hetkellä tilauksia ja tarjouspyyntöjä Oulun seudulla normaalisti vastaan, sekä vastaavasti myös Jyväskylässä koskien tilauksia kesäkaudelle 2023.

Tiivistelmä tiedotteesta:

  • Kesäkaudella 2022 yhteensä 173 asiakasta + 15 kuukausittaista hoitosopimusasiakasta.
  • Työllistimme neljä kokoaikaista kesätyöntekijää sekä noin kymmenen vuokratyöntekijää satunnaisina kiireapulaisina.
  • Toiminta laajenee Oulun seudulle 1.10.2022 alkaen.
  • Toiminta Jyväskylässä tauolla syys- ja talvikauden ajan, jonka jälkeen suunnitelmien tarkentuessa jatkunee keväällä 2023.
  • Tilauksia ja tarjouspyyntöjä otetaan Oulun seudulla normaalisti vastaan. Jyväskylän alueelta tarjouspyynnöt ja tilaukset kesäkaudelle 2023.

Oulussa 17.10.2022

Lisätietoja antaa yrittäjä Joona Takkula (p. 0440204789 / joona@puskamestarit.fi)

Tarvitsetko apua pihatöissä?

Tarjoamme viher- ja pihapalveluita Oulussa ja Jyväskylässä niin kotitalouksille kuin taloyhtiöille. Kesällä 2021 palvelimme yli 100 asiakasta, saaden asiakaspalautteen mukaiseksi arvosanaksi 9,2/10. Katso kaikki palvelut tästä.

Pensasaidan leikkaus Jyväskylä

Muita suosittuja blogeja:

Omenapuun leikkaus – 10 helppoa vinkkiä!

Omenapuun leikkaus on yksi ajankohtaisimmista pihatöistä näin kevättalvella. Omenapuun leikkaus on hyvä tehdä maalis-huhtikuun aikaan kun sää alkaa lauhtua ja lumi sulaa. Karsimisen voi tehdä vielä...

Taloyhtiön vihertyöt

Taloyhtiön vihertyöt ovat yksi keskeinen työtehtävä, joka kuuluu tyypillisesti taloyhtiön hallituksen tehtäväksi hankkia. Vihertyöt pitävät yleensä sisällään vähintään taloyhtiön piha-alueen...

Omenapuun leikkaus keväällä – helpot ohjeet!

Omenapuun leikkaus keväällä on tärkeää puun terveyden ja hedelmällisyyden ylläpitämiseksi. Se auttaa myös pitämään puut pienempänä ja helpommin hallittavissa olevina. Omenapuiden leikkaaminen tulee...

Nurmikon hoito – 10 vinkkiä!

Nurmikon hoito on yksi oleellisimmista pihatöistä kesäkaudella. Nurmikon hoitoon on syytä kiinnittää huomiota, sillä tyypillisesti piha-alueesta valtaosa on nurmialuetta, jolloin sen...

Omenapuiden leikkaus – lue selkeät ohjeet!

Omenapuiden leikkaus on hyvä aloittaa kevättalvella, kun kovat pakkaset ovat väistyneet, mutta maassa on vielä lunta. Yleissääntö omenapuiden leikkauksen ajankohdalle on se, että leikkaus tulee...