fbpx

Arvonnan säännöt 2023

Voita koko kesän ilmaiset nurmikonleikkuut!

 

1. Kilpailun järjestäjä: Puskamestarit, Takkula Group Oy, Kalliotie 20 as 25, 90500 Oulu

2. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Arvonta ei koske taloyhtiöitä, rakennusliikkeitä tai muita yrityksiä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä. Takkula Group Oy:n työntekijät tai muut kilpailun tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

3. Kilpailuaika: Arvontaan voi osallistua 1.3.–31.12.2023 välisenä aikana. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Arvonnan voittaja arvotaan 1.1.2024.

4. Palkinnot: Puskamestarit arpoo kilpailuaikana 1.3.–31.12.2023 kilpailuun osallistuneiden kesken palkinnon ilmaisista ruohonleikkuista koko kesän ajalle. Palkinto pitää sisällään palvelun kokonaisuudessaan (työ, koneet, matkakulut). Palkinnon laskennallinen arvo on 1400€ (sis. alv 24%). Palkinto tulee lunastaa sopimalla aikatauluista ja muista yksityiskohdista yhdessä Puskamestareiden yhteyshenkilön kanssa 30.4.2024 mennessä. Palkinto on henkilökohtainen.

5. Arpajaisvero: Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron.

6. Kilpailuun osallistuminen: Kilpailu on käynnissä osoitteessa https://puskamestarit.fi/arvonta-2023/.
Arvontaan voi rekisteröityä vain yhden kerran.

7. Voittajille ilmoittaminen: Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet voidaan julkaista kilpailun järjestäjän sivustoilla (mm. Puskamestareiden verkkosivut ja sosiaalisen median kanavat) ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta.

8. Järjestäjän vastuu: Mikäli kilpailusta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.

9. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu: Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

10. Palkinnon vaihto: Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

11. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Muuta: Mikäli voittaja on tilannut kesäkauden pituisen nurmikonleikkauspalvelun kilpailuaikana 1.3.–31.12.2023, hyvitetään palvelun arvo voittajalle 1400 € saakka (sis. alv 24 %).

Arvonnassa jaettava palvelu tulee käyttää Oulun tai Jyväskylän talousalueella (<20km).

Mikäli arvonnan voittaja ei itse asu em. toimialueella, on hänellä oikeus luovuttaa palkinto tuntemalleen henkilölle, jonka tiedetään asuvan järjestävän yrityksen palvelualueella. Mikäli palkinnon luovutus ei kohtuullisella tavalla onnistu, pitää järjestäjä oikeuden suorittaa uusi arvonta.

Kilpailuun osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he voivat saada informaatiota liittyen Puskamestareiden palveluihin. Osallistujien tiedot lisätään Puskamestareiden uusasiakashankinnan asiakasrekisteriin (tietosuojaseloste). Kilpailun päättymisestä sekä äänestystuloksesta voidaan ilmoittaa kaikille siihen osallistuneille henkilöille.

Voittaja sitoutuu kertomaan kokemuksiaan palvelusta Puskamestareiden verkkosivuilla. Esittelyn toteutustavasta (artikkeli, valokuvaus, video) sovitaan yhdessä voittajan kanssa.

Kilpailuun osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.